Horoskopy

Blíženci 21.5. – 21.6.

24. januára 2024
Obrázok od Gerd Altmann z Pixabay 

Rok ukončovania nefunkčných vzťahov, materiálneho zdaru a posilňovania zdravia

Mantra: „Zbavujem sa toho, čo mi nerobí dobre“

Citový život

Mnohé osoby pod vládou komunikatívneho a scestovaného Merkúra si budú čoraz viac uvedomovať, že po boku aktuálneho partnera nenachádzajú uspokojenie. Ani emočné, ani komunikačné, ani intímne. A rovnaké myšlienkové pochody sa zmocnia aj blíženeckých polovičiek. V praxi to prinesie ochladnutie citov a každodenné rozpory. Nedorozumenia sa v praxi pretavia do dvoch možných „príbehov“. Prvá skupina májovo-júnových bytostí krízový stav nezvládne – a partnerstvo alebo manželstvo ukončí. Tá druhá ostane v pomyselnom trpiteľskom režime – no bez pozitívne odozvy. Blíženci, ktorú sú sami, prežijú množstvo flirtov. Hlboký vzťah však s najväčšou pravdepodobnosťou nevytvoria.

Materiálny život

Na obzore je kvalitný rok. Zamestnaných Blížencov čaká povýšenie. Nadriadení si konečne všimnú ich danosti a plusy. Zlepšia sa aj finančné toky. V spojitosti s peniazmi však hviezdy varujú pred míňaním na zbytočnosti. Odporúčaním je robiť si zdravé zásoby do budúcnosti. V novom roku sa najviac zadarí tým vzdušným jedincom, ktorí pracujú hlavou, nie rukami. Silný úspech je pripravený pre Blížencov pôsobiacich v IT-sektore alebo reklame. Rok 2024 žičí vyriešeniu úradných či súdnych záležitostí. „Merkúrovské“ bytosti na dôchodku budú veľa cestovať.

Energetické zdravie

Rok 2024 bude priam stvorený na to, aby Blíženci zvážili, či vedú správny život. Teda či jedia hodnotnú stravu, či sa dostatočne hýbu, či nepodliehajú závislostiam a či je ich psychika vyvážená a pozitívna. Ak nie, bude nevyhnutné siahnuť po transformácii. V nadchádzajúcich mesiacoch bude najviac oslabená štvrtá a šiesta čakrová „vrtuľa“. Štvrtá ovplyvňuje srdcovo-cievny systém, šiesta zmyslové orgány, nervy, prípadne aj psychiku. Osobnou harmonizujúcou bylinou sa stáva lipa. Z minerálov sa odporúča krištáľ. Z archanjelskej ríše by si Blíženci mali vybrať „channeling“ s Gabrielom, majstrom bieleho svetla.

Online odpovede na vaše ZDRAVIE, LÁSKU, PRÁCU a FINANCIE nájdete tu.