Horoskopy

Baran 21.3.-20.4.

24. januára 2024
Obrázok od Gerd Altmann z Pixabay 

Rok pekných vzťahov, materiálneho progresu a vitality tela aj duše

Mantra: „Som šťastný človek“

Citový život

Partnerstvá a manželstvá čaká pomyselná obnova. Deti Marsu urobia všetko preto, aby si polovičku získali na svoju stranu. A rovnako sa budú správať aj baraní partneri. Zázrak sa odohrá aj v posteli. Intímny život sa výrazne posilní. Na obzore je plodnejší spoločenský život. Osamelí nositelia prvého znamenia zvieratníka stretávajú zaujímavého človeka. Budú v správny čas na správnom mieste – a akoby zázračnou náhodou sa zoznámia s rezonančným jedincom. „Ohniváci“, ktorí majú deti alebo vnúčatá, budú so svojimi ratolesťami spokojní. Prekvapia ich vzorným správaním a dobrými výsledkami v škole.  

 

Materiálny život

„Ohniváci“ v klasickom zamestnaní môžu zažiť dva „príbehy“. Buď budú povýšení, alebo zmenia zamestnanie. Ak sa rozhodnú pre transformáciu, urobia dobre. Polepšia si najmä finančne. V prípade, že podnikajú, rozšíria svoju pôsobnosť. Budú sa rozvíjať. V novom roku majú byť o čosi úspešnejšie baranie ženy než baraní muži. Úspech ako taký však zažijú obe pohlavia. Zadarí sa „Marsovcom“, ktorí pracujú vo väčších závodoch, ale aj v cestovnom ruchu, v politike či v zamestnaniach, ktoré sú „uniformované“.

Barani na dôchodku minú peniaze na cestovanie a koníčky.

 

Energetické zdravie

Baranov poteší vitalita. Jednak vďaka prajným hviezdam, jednak vďaka tomu, že upravia životosprávu. Najviac oslabená má byť piata, teda komunikačná čakra. Súvisí s tým, že „ohniváci“ budú svoje emócie schovávať v útrobách. Aj preto sa u nich počas roka objavia respiračné ťažkosti. Barani môžu zaregistrovať aj poruchy imunity či patálie s alergiami. Osobnou bylinou sa stáva šalvia lekárska. Z anjelských majstrov sa treba prihovárať archanjelovi Auraelovi. Jeho „esencie“ možno postrehnúť v polodrahokame zvanom opál. Prináša vše-hojnosť.

Online odpovede na vaše ZDRAVIE, LÁSKU, PRÁCU a FINANCIE nájdete tu.