Horoskopy

Býk 21.4. – 20.5.

24. januára 2024
Obrázok od Gerd Altmann z Pixabay 

Rok vlastného Ja, porážky nepriateľov a potreby väčšmi sa starať o duševnú vitalitu

Mantra: „Ľúbim sa“

Citový život

Pred Býkmi, nositeľmi druhého znamenia zvieratníka, sa otvára rok, keď majú pomyslený časo-priestor investovať do vlastného Ja. Viacerí jedinci už dlhší čas badajú, že iní ľudia na ich energeticky ryžujú. Tomu má v novom roku odzvoniť. Býci nájdu šťastie v novom „naladení“ – v sebaláske a sebahodnote. V nadchádzajúcich mesiacoch by mali plniť najmä vlastné potreby a požiadavky. A odmietať cudzie problémy. V partnerstvách alebo manželstvách Býkov sa môžu odohrať dva „príbehy“. To, že zemské bytosti posilnia sebaúctu, od nich odoženie nerezonančných jedincov. Zotrvajú len tie vzťahy v ktorých si býčia polovička uvedomí, že po svojom boku má hodnotného partnera, ktorého si musí vážiť. Osamelí Býci budú často v spoločnosti, no polovičku na život si zrejme nevyberú.

 

Materiálny život

Na obzore je aktívny rok. A aj rok úspechu. Vibrácie zdaru a prosperity zaregistrujú predovšetkým tie osoby, ktoré pôsobia v službách – napríklad takých, ktoré sa „točia“ okolo zveľaďovania ľudskej krásy. Rok 2024 má aj svoju odvrátenú stranu, a to v podobe zákerných ľudí. V blízkosti Býkov sa objavia intrigáni a „ohovárači“. Dôležité bude odignorovať ich – a teda im nedať priestor na to, aby nositeľom druhého znamenia zvieratníka uškodili alebo znehodnotili ich dobré meno. Deti Venuše, ktoré sú na dôchodku, minú peniaze do zestetičňovania príbytku, ale aj do návštevy umeleckých podujatí.  

 

Energetické zdravie

V rámci čakrového zdravia bude najviac oslabené štvrté, čiže hrudné, a siedme, teda korunné energetické centrum. Citové problémy, ktoré Býkov nedávno postretli, môžu uškodiť štvrtej čakre spätej s kardiovaskulárnym systémom. Pod drobnohľadom treba mať i duševnú vitalitu. Osobnou bylinou sa stáva ruža. V rámci minerálnych kameňov sa odporúča často siahať po ultramaríne. Nazýva sa aj lapis lazuli. Z anjelských majstrov by mali Býci viesť transcendentálne dialógy s Michaelom.  Transformuje a chráni.

Online odpovede na vaše ZDRAVIE, LÁSKU, PRÁCU a FINANCIE nájdete tu.