Horoskopy

Lev 23.7. – 22.8.

24. januára 2024
Obrázok od Gerd Altmann z Pixabay 

Rok dávania bodky za nefunkčnými vzťahmi, priam rozprávkového úspechu a dobrého zdravia

Mantra: „Svoj život mám pevne v rukách“

Citový život

Niektorí Levi sa v nadchádzajúcim mesiacoch pustia do uzatvorenia doterajšieho vzťahu, a to za predpokladu, že jestvujúca „nitka“ nefunguje tak, ako by mala. Zmeny tohto typu môžu prísť náhle – z hodiny na hodinu. A v podstate sa ukáže, že daná transformácia bola správna. Levi si po ukončení bolestivého zväzku vydýchnu. „Ohniváci“, ktorí sa so svojou polovičkou rozídu alebo rozvedú, ale aj tí Levi, ktorí sú sami, môžu v novom roku stretnúť zaujímavú bytosť. Osobu s jasnými postojmi, zodpovedným správaním a vernou povahou.  Levích seniorov čaká harmonický rok.

 

Materiálny život

Levi majú úspech na dosah. Týka sa to najmä tých jedincov, ktorí sa už chopili alebo ešte len chopia riadiacich postov. „Ohniváci“, ktorí sú v zamestnaní vedení inými, začnú tento fakt vnímať ako problém. A urobia všetko preto, aby sa na kariérnom rebríčku posunuli vyššie. Rok 2024 bude disponovať nesmierne rýchlymi energiami. A preto by ani Levi nemali váhať či balansovať. Ak im čosi napadne – niečo, na základe čoho si môžu vylepšiť život – mali by dané krédo zreálniť, a to pružne a bez otáľania. Rok ako taký praje investíciám – aj väčším. Levi v seniorskom veku minú nemalé peniaze na domácnosť a najbližších.

 

Energetické zdravie

Levi si v novom roku povedia „Cítim sa dobre“. Niektorých potrápia závraty, a to vplyvom nestabilného krvného tlaku. Dynamický a rozlietaný život – „podčiarknutý“ stresmi – ovplyvní životosprávu. Skrátka, ohniví jedinci ju zanedbajú. Výsledkom môže byť priberanie na váhe. Z hľadiska čakier treba najviac pozornosti investovať do prvej, teda základnej „vrtule“, a tiež do čakry štvrtej, čiže hrudnej alebo srdcovej. Osobnou harmonizujúcou bylinou sa stáva ruta voňavá. Z minerálov sa odporúča slnečný kameň, z „vejára“ anjelských majstrov archanjel Uriel.

Online odpovede na vaše ZDRAVIE, LÁSKU, PRÁCU a FINANCIE nájdete tu.