Horoskopy

Rak 22.6. – 22.7.

24. januára 2024
Obrázok od Gerd Altmann z Pixabay 

Rok emočnej stability, materiálnej aktivity a povzbudzovania imunity

Mantra: „Mením svoje Ja k lepšiemu“

Citový život

Raci a Račice sú pod celoživotnou vládou Luny. Tak, ako Mesiac narastá či slabne, sa mení aj nálada vodných jedincov. Dobrou správou je, že v roku 2024 sa negatívne trendy zmiernia. Správanie júnovo-júlových bytostí nebude rozporuplné. Ale stabilné a vyvážené. Račie polovičky to ocenia. Partnerstvá alebo manželstvá  sa naplnia láskou. Mladšie páry spečatia svoje zväzky. Na obzore sú tehotenstvá. Starší jedinci, ktorí sú zadaní, si k svojej polovičke nájdu stratenú cestu. Vo vzduchu visí oživenie spoločných záľub. A tiež bohatšia intimita. Pozitívne udalosti sa vinú aj pred tými Rakmi, ktorú sú sami. Stretávajú rezonančné bytosti.  

 

Materiálny život

Osoby koordinované živlom vody budú aktívnymi a bytosťami, ktoré kráčajú za tým, čo chcú. V novom roku sa zadarí najmä Rakom pracujúcim hlavou. A tiež tým, ktorí sa pohybujú v duchovnejších sférach. Mimoriadne kvalitné hviezdy žiaria nad samostatne zárobkovo činnými osobami. Anjeli šťastia si nájdu aj tých Rakov, ktorí už podnikajú, ale aj tých, ktorí sa do sa vlastných činností ešte len pustia. Deti Luny v novom roku zmenia svoj postoj k financiám. Budú ich väčšmi milovať – nie však mamonársky. Peniaze sa im za to odvďačia – do osobnej kasy ich natečie oveľa viac. Konštelácie roka 2024 sa u Rakov podpíšu pod mimoriadne silnú intuíciu – a to najmä u starších jedincov.

 

Energetické zdravie

V nadchádzajúcich mesiacoch by mali „vodáci“ posilňovať imunitu. Bude slabšia. A vplyvom toho sa do tela račích jedincov môžu vkradnúť vírusy a baktérie. Počas celého roka treba konzumovať veľa ovocia a zeleniny. Niektoré júnovo-júlové osoby môžu zaregistrovať starosti s tráviacimi mechanizmami. Z hľadiska čakier je potrebné starať sa o blaho tretieho, teda solárneho, a piateho, čiže komunikačného energo-centra. Osobnou liečivou bylinou sa stáva echinacea. Z harmonizujúcich kameňov si vyberte jagavý citrín, z archanjelských majstrov zas Jofiela.

Online odpovede na vaše ZDRAVIE, LÁSKU, PRÁCU a FINANCIE nájdete tu.