Horoskopy

Škorpión 24.10. – 22.11.

24. januára 2024
Obrázok od Gerd Altmann z Pixabay

Rok odstrihovania sa od „bio-vampírov“, selekcie povinností a preplachovania tela

Mantra: „Do svojej osobnej zóny vpúšťam len rezonančné bytosti“

Citový život

Niektorí Škorpióni – tí mocnejší – skoncovali s takzvanými toxickými vzťahmi ešte vlani. Tých ostatných – väčšinovú skupinu októbrovo-novembrových jedincov  – čakajú rozchody alebo rozvody v roku 2024. Na základe tohto procesu dajú svojmu Ja najavo, že si ho vážia. A že nikomu nedovolia, aby ich ovládal. Škorpióni, ktorí nefunkčné vzťahy uzatvoria, si vydýchnu. A tak skoro do nového zväzku nevkĺznu. Povedia si, že je čas fungovať v zdravej samote. Osoby, ktoré sú samy už dlhšie, zažijú veľa zaujímavých spoločenských udalostí. Na ich životných cestách sa objavia takzvaní duchovní lektori alebo koučovia.

 

Materiálny život

Deti Pluta budú mať v novom roku nos na prospešné aj neprospešné aktivity. Včas odhalia, či sa im do konkrétnej činnosti oplatí vkladať energiu, alebo nie. V praxi to znamená, že pozornosť investujú len do takých projektov, ktoré im prinesú úspech. Neefektívne záležitosti odsunú na periférie. Vodní jedinci budú mať veľa práce a povinností. No nepôjdu, ako sa hovorí, do kolien. A teda nevysilia svoje Ja. V  roku 2024 a zadarí najmä tým Škorpiónom, ktorí pracujú v službách – a ktorí pomocou daných služieb pomáhajú alebo vytvárajú pekné hodnoty pre spoločnosť. Kariérna aj finančná krivka pôjde nahor. Osoby na dôchodku minú peniaze na duchovný rozkvet.

 

Energetické zdravie

Škorpióni by mali dbať na to, aby ich telo za každých okolností a v každom ročnom období disponovalo dostatkom vlahy. Skrátka, treba dodržiavať pitný režim. A to kvôli tomu, aby organizmom správne tiekla krv aj lymfa. Najviac oslabenou čakrou bude druhá, teda sakrálna. Aj preto existuje predpoklad, že „vodáci“ budú bojovať s ochoreniami v lonovej oblasti. Okrem druhej čakry je potrebné starať sa aj o čakru tretiu, čiže solárnu. Ovplyvňuje trávenie. Osobnou liečivou bylinou sa stáva medvedica lekárska. Z polodrahokamov sa odporúča adulár, z archanjelských majstrov zas nebeský „mág“ zvaný Luniel.

Online odpovede na vaše ZDRAVIE, LÁSKU, PRÁCU a FINANCIE nájdete tu.