Horoskopy

Strelec 23.11. – 22.12.

8. októbra 2020
Obrázok od Gerd Altmann z Pixabay

Rok vzťahovej spokojnosti, celostného blahobytu a potreby starať sa o zdravé trávenie

Mantra: „Fungujem vo vše-harmónii“

Citový život

Strelci nadobudnú presvedčenie, že aktuálne vzťahové alebo citové pomery sú vyhovujúce. Ak fungujú vo fixných partnerstvách či manželstvách, stotožnia sa s tézou, že ich polovička je tým pravým orechovým. A netreba to transformovať. V prípade, že sú sami, tento fakt prijmú ako momentálne nemeniteľný. A do nových zväzkov sa hrnúť nebudú. Všetko nechajú na náhodu. A tá sa veru môže postarať o stretnutie rezonančnej bytosti. Ideálne by bolo, keby do vzťahu nevstupovali s energeticky silnejším jedincom. Odporúča sa buď vibračne rovnocenná, alebo potom slabšia bytosť – osoba, ktorú môžu „ohniváci“ viesť.

 

Materiálny život

Na nadchádzajúci rok budú Strelci spomínať s úsmevom na perách. Mimoriadny úspech je pripravený viac-menej pre všetkých „Jupiterovcov“, najmä však pre tých novembrovo-decembrových jedincov, ktorí kvôli robote cestujú do zahraničia alebo pracujú v medzinárodnej firme. Novoročné hviezdy sú vyladené tak, že početná skupina Strelcov zatúži po „vôni“ cudziny – a tak sa rozhodnú odsťahovať. Opustiť domovinu. Vo vzduchu visia plodné investície. Strelci budú aktívni, dynamickí a hravo zdolávajúci akékoľvek prekážky. Zhora prichádza jediné varovanie: aby nepomáhali ľuďom, v ktorých sa už kedysi sklamali. Strelci na dôchodku by nemali naletieť „dlhoprstým“. 

 

Energetické zdravie

V tele Strelcov bude veľa elementu ohňa. Tento „rozmer“ sa môže pretaviť do problémov s tráviacimi orgánmi – najmä tými, ktoré sa nachádzajú pod pravým rebrovým oblúkom. Reč je o pečeni a žlčníku. Menšie spektrum „ohnivákov“ zaregistruje starosti s kardiovaskulárnym systémom. Z hľadiska čakrovej vitality si podporu vypýta tretie, teda solárne, a štvrté, čiže srdcové energo-centrum. Osobnou liečivou bylinou sa stáva aloa. Z polodrahokamov sa odporúča jantár. Strelci by mali viesť časté dialógy s archanjelom Tarazielom.

Online odpovede na vaše ZDRAVIE, LÁSKU, PRÁCU a FINANCIE nájdete tu.