Horoskopy

Vodnár 21.1. – 20.2.

24. januára 2024
Obrázok od Gerd Altmann z Pixabay

Rok zmeny charakteru, spomalenia a nevyhnutnej harmónie

Mantra: „Viem „vypnúť“ vždy, keď o to poprosí telo alebo duša“

Citový život

Vo vodnárskych vzťahoch bude oveľa menej sporov než dosiaľ. Prispejú k tomu najmä Vodnári samotní – a to tým, že okrešú svoju hnevlivosť. Vzdušní jedinci budú menej kritickí. A utlmia aj náročnosť voči ostatným. Pozornosť orientujú do samých seba. A to je dobre. Rok 2024 je vhodný na skrášľovanie tela. A tiež na vzdelávanie, absolvovanie interesantných ciest, rozvíjanie sa v záľubách. Vodnári, ktorí sú sami, budú mávať dvojaké etapy. Niektoré mesiace nadobudnú rýdzo spoločenský charakter, iné zas ráz hĺbavosti, keď vzdušní jedinci zatúžia byť  výsostne sami. Nové priateľstvá sa vytvoriť môžu; pravdepodobne však neprerastú do fixných „nitiek“.

 

Materiálny život

Rok 2024 prináša nevyhnutné spomalenie. Priestor na vydýchnutie si. Hviezdy žiadne veľké aktivity či projekty nevidia a ani neodporúčajú. A ak by sa do nich januárovo-februárové bytosti aj pustili, radou je, aby ich rozvíjali postupne, bez náhlenia sa, s minimalizovaním stresových faktorov. V prípade, že by konali rýchlo a pod tenziou, môžu ochorieť. Pri každej činnosti si treba položiť otázku, aké pocity vytvára vo vnútornom prostredí. Ak pokoj, eliminovať ju netreba; ak však disharmóniu, bude nevyhnutné „odstaviť“ ju alebo delegovať na iných. Rok 2024 poteší Vodnárov, ktorí akýmkoľvek spôsobom pracujú so slovom, textami alebo internetom. Zadarí sa aj umelcom. Vzdušné bytosti na dôchodku minú peniaze do nasávania nových poznatkov.

 

Energetické zdravie

Vodnári a Vodnárky by mali dbať najmä na zdravú a vyváženú psychiku. Treba žiť v pozitívnej „tónine“ – bez záporného alebo skeptického uvažovania. Často sa usmievať a smiať. Meditovať, rozjímať, prechádzať sa – predovšetkým v ranných hodinách. U niektorých vzdušných bytostí sa objavia bolesti krčnej chrbtice, hlavy či starosti s nervovým systémom. Najviac oslabená bude siedma, čiže korunná čakrová „vrtuľa“. Nazýva sa aj fontanelou. Okrem nej treba podporiť štvrté, teda hrudné energo-centrum. Harmonizujúcou bylinou sa stáva chmeľ, stabilizujúcim minerálom serafinit. Z anjelských majstrov kontaktujte Chamuela.

Online odpovede na vaše ZDRAVIE, LÁSKU, PRÁCU a FINANCIE nájdete tu.