Horoskopy

Ryby 21.2. – 20.3.

24. januára 2024
Obrázok od Gerd Altmann z Pixabay 

Rok pravdy a čistoty, pracovnej akčnosti a vzpriamenej chrbtice

Mantra: „Láska je pre mňa „kľúčom“ i „liekom““

Citový život

Nositelia posledného znamenia zodiaku majú pred sebou dôležitú výzvu. Pozrieť sa na jestvujúce vzťahy očami pravdy. Čiže si odpovedať na otázku, či sú zväzky, v ktorých fungujú, naplnené láskou, alebo – naopak – závislosťou, prípadne energiami vypočítavosti. Ak zistia, že partnerstvo či manželstvo už nie je „vyživované“ čistou láskou, budú musieť takúto „nitku“ preťať. Z toho možno usúdiť, že určitá časť rybích vzťahov sa v novom roku ukončí. Pôjde o znak toho, že „vodáci“ dospeli. A duchovne narástli. Rok 2024 má silný ráz sexuality. Ryby opeknejú. Vykľujú sa z nich sebavedomé bytosti, ktoré „žiaria“. A ktoré dokážu očariť viac-menej každého. „Neptúnovci“, ktorí sú sami, budú často v spoločnosti. A pravdepodobne si aj vyberú človeka na vzťah.

 

Materiálny život

Ryby budú v novom roku dynamické. No čo je hlavné – vkladajúce do vykonávaných aktivít veľa pozitívnej energie. Výsledkom bude úspech –  vrátane toho finančného. Určitá časť Rýb zmení zamestnanie, prípadne vstúpi do podnikateľských vôd. Daný krok Univerzum odobrí. Vo všeobecnosti platí, že rozhodnutia, aj tie materiálne, ktoré vodné bytosti uskutočnia v „novoročnici“, prinesú zber sladkých plodov. Peňazí pribudne. V novom roku sa Šťastena usmeje predovšetkým na tie Ryby, ktoré pracujú s papiermi, financiami alebo v doprave. A tiež na osoby pôsobiace mimo domoviny. Deti Neptúna na dôchodku minú peniaze na skrášľovanie domu alebo bytu.

 

Energetické zdravie

Ryby by mali dbať najmä na zdravú chrbticu. Je možné, že už dlhší čas hapruje. A teraz – v roku 2024 – sa jej disharmónia prejaví naplno. U mladších ročníkov sa objavia bolesti chrbta – predovšetkým v krčnej úrovni, tých starších môžu paralyzovať aj zásadnejšie deštrukcie pohybového aparátu. Odporúčajú sa cviky, ktoré osožia chrbtici, prípadne aj rehabilitačné procedúry. Kľúčovou radou je však tá, aby sa Ryby nehrbili. Z hľadiska čakrovej vitality treba mať pod kontrolou predovšetkým prvé, čiže základné alebo koreňové energo-centrum. Okrem neho si podporu vypýta čakra tretia – zvaná aj solar plexus. Osobnou liečivou bylinou sa stáva žihľava. Z minerálov si vyberte ľubovoľný typ achát. Siahajte aj po komunikácii s anjelmi – vyberte si trebárs Sandalfona.

Online odpovede na vaše ZDRAVIE, LÁSKU, PRÁCU a FINANCIE nájdete tu.