Novinky

Úspech si ty. Pozri sa, ako ho dosiahnuť

3. novembra 2021

Pozri sa, ako ho dosiahnuť

Skúsená koučka Silvia Langermann sa vám na ceste za vaším úspechom prihovorí tým „najľudskejším“ jazykom. V knihe Úspech si ty z vydavateľstva Ikar ponúka pomoc a reálnu skúsenosť, ktorú nadobudla počas 15-ročnej praxe vedenia ľudí priamo za ich snami.

Naučíte sa, čo je pre získanie úspechu pre vás najdôležitejšie, ako napríklad:

– medziľudské vzťahy
– snívanie a stanovenie reálnych cieľov
– akým chybám sa treba vyhnúť
– ako spoznať svoj talent a chopiť sa príležitostí
– ako dosiahnuť svoj cieľ

Inšpirujte sa príbehmi odvážnych ľudí a prekonajte nepriazeň osudu. Stačí sa opäť postaviť na nohy, nevzdávať sa a opäť snívať. Napokon, presne tak to povedal aj slávny Henry Ford: „Neúspech je len šanca začať znova, tentokrát o niečo rozumnejšie.“

Autorka sa zaoberá napríklad manipuláciou, ktorá nám neraz prekáža v ceste za úspechom. Či už je to manipulácia v práci, rodine, medzi priateľmi ap. Venuje sa aj manipulácii zo strany médií či na sociálnych sieťach.
Hovorí o najčastejších chybách, ktoré nám bránia v dosahovaní úspechu. Medzi ne patria aj výhovorky, neschopnosť prijať zodpovednosť, prokrastinácia, odkladanie, naštrbené sebavedomie ap. „Napríklad výhovorka Nemám čas! je absolútnou kráľovnou medzi výhovorkami. Musíme si uvedomiť, že každý z nás má 24 hodín za deň a všetci máme rovnaké množstvo času. Základom je naučiť sa, ako ten čas efektívne využiť. Ako plánovať, rozvrhnúť si veci, prípadne čo nerobiť (lebo je to neefektívne) a čomu sa naopak venovať viac (pretože vám to prinesie vás osohu),“ vysvetľuje Silvia Langermann v článku pre portál LepšíDeň.sk.

Walt Disney svojho času povedal: „Najlepší spôsob, ako začať, je prestať rozprávať a začať robiť.“ Už toto môže byť prvý krok k úspechu, takže základom je vykročiť. A práve o tej ceste za úspechom, čomu sa vyhnúť, ako ho dosiahnuť sa dočítane v knihe Úspech si ty od koučky Silvie Langermann.

Pozrite si video autorky Silvie Langermann:

Milan Buno, knižný publicista
Úspech si ty: https://www.bux.sk/knihy/570490-uspech-si-ty.html