Novinky

BABIE LETO

20. októbra 2022

IDEÁLNY ČAS NA NOVÚ SKINCARE RUTINU, KTORÁ VÁS ROZMAZNÁ

Pre niekoho v septembri ešte leto nekončí a patrí medzi tých šťastnejších, ktorí si môžu vychutnávať posledné teplé dni na prázdnych plážach. Pre iných ale september znamená návrat do práce, do školy a do každodenného mestského kolobehu.

Vychutnajte si tento september ako návrat k sebe. Krásne dni babieho leta a opätovné stretnutia v mestách a v prírode na sklonku leta povzbudia vašu myseľ. Doprajte povzbudenie aj vášmu telu a pleti. Urobte si čas pre seba a vyskladajte si novú skincare rutinu, ktorá vás rozmazná. Švédska beauty-tech značka FOREO vie, že krása vychádza zvnútra a jej pokrokové vychytávky starostlivosti o pleť sú stvorené pre chvíle relaxu a hĺbkovej starostlivosti, vďaka ktorej bude vaša pleť žiariť. Stačí vám zapojiť fantáziu alebo sledovať tri kroky ku krásnej, vypnutej a žiarivej pleti. 

PRVÝ KROK: RELAXAČNÉ ČISTENIE A MASÁŽ TVÁRE S PRÍSTROJOM LUNA 3 PLUS

Zapáľte si vonnú sviečku a zapnite svoj obľúbený playlist, nastal čas na hýčkanie. Uvoľnite sa, doprajte si oddych a svoju skincare rutinu začnite čistením s prístrojom LUNA 3 plus a Micro-Foam Cleanser od FOREO. Jeho termoterapia vás v momente zrelaxuje a pocit čistoty po použití vás bude sprevádzať po celý deň. LUNA 3 plus odstraňuje až 99,5 % baktérií, nečistôt a prebytočného mazu a je jediným prístrojom na svete, ktorý kombinuje čistenie tváre s termoterapiou, T-Sonic pulzáciami a spevňujúcimi masážami mikroprúdom.

 

DRUHÝ KROK: HĺBKOVÁ HYDRATÁCIA PLETI S UFO 2

FOREO UFO 2 je kozmetická vychytávka, ktorá poskytuje intenzívne ošetrenie tváre už za 2 minúty. Okrem neuveriteľných výsledkov, ktoré ponúka v kombinácii s Farm to Face pleťovými maskami, zaisťuje aj relaxačný zážitok ako v luxusnom SPA. Jeho kryoterapia osviežuje pokožku a robí ju pevnejšou a jasnejšou, vďaka čomu je vynikajúcou voľbou pre starostlivosť o pleť v teplejších mesiacoch. Tú následne perfektne doplní jemná textilná maska ​​z Bulharskej ruže, ktorá pleť hĺbkovo vyživí a hydratuje.

TRETÍ KROK: TRÉNING PRE PLEŤ

Relax a tréning zároveň? Je to možné s revolučným face fitness. Vaša pleť bude vďaka pravidelnému cvičeniu stimulovaná, vypnutejšia a menej ochabnutá. Navyše, pravidelným tréningom  sa budete môcť poďakovať aj za tvorbu nových buniek a kolagénu.

Pre viac kozmetických tipov a najnovších vychytáviek sledujte Instagram @FOREO_official