Zdravie a krása

Nehanbite sa za svoju selfie!

22. novembra 2022
Obrázok od Mahbub Hasan z Pixabay 

Krásne biele a rovné zuby na selfies sú dnes už takmer must have. Veď úsmev je neoddeliteľnou súčasťou prvého dojmu, ktorý sa vytvára v zlomku sekundy, no pretrvá veľmi dlho.

Keďže náš úsmev má silu ovplyvniť to, ako sa na nás druhí pozerajú, oplatí sa doň investovať. Narovinu, medzera medzi zubami už nie je taká sexi, za akú sa v minulosti považovala. Dnes je trendy oslniť rovnými bielymi zubami.

Kto chce mať rovné zuby, musí siahnuť po zubnom strojčeku. Zároveň však predstava, že si úsmev dočasne „vyzdobíte“ drôtikmi fixného zubného strojčeka, aby bol jedného dňa (teda o pár rokov) krásny, je trochu skľučujúca. Naopak, neviditeľný strojček určite nepokazí žiadnu selfie ani vás nebude nútiť odpovedať len na pol úst. A okrem toho, je dnes jednoducho in, a to aj vtedy, keď si ho niekto všimne.

Svoje o potrebe mať rovné zuby vedia aj známe osobnosti. Diskrétnu liečbu krivých zubov pomocou neviditeľného strojčeka absolvoval napríklad Sajfa, Dominika Mirgová, Adela Vinczeová alebo influencerka Saša, ktorú poznáme na sociálnych sieťach pod menom operenecholec. „Nikdy som nemala úplne rovné zuby, ale za posledné roky sa mi ešte viac poposúvali a predný zub mi z niektorých uhlov vyslovene trčal. Začala som si to viac všímať, keďže sa venujem sociálnym sieťam, a čoraz viac mi to vadilo. Videla som výsledky s neviditeľným strojčekom a bola som nadšená. Strojček Starlynr absolútne nevidieť, zuby s ním dokonca vyzerajú ešte lepšie a belšie,“ hovorí o liečbe Saša.

Čas na novú lásku
Svoju váhu nemá len vaša posledná fotka na Instagrame. Online platformy, kde je potrebná profilová fotografia, často využívame aj na zoznámenie sa s novými priateľmi či láskou. Aj tu môže pomôcť neviditeľný strojček, ktorý žiadnu profilovku nepokazí. A aj prípadné prvé (druhé, tretie, piate…) rande si môžete užiť so stopercentným sebavedomím. Za to, že sa o seba, svoje zdravie a svoj vzhľad staráte, dostanete určite body navyše.

 

Zdroj: Starlynr