Novinky Zdravie a krása

Nová éra anti-age starostlivosti.

18. apríla 2023

Spoločnosť FOREO, vyrábajúca popredné hi-tech kozmetické produkty, si ďalej razí cestu technologickým svetom a uvádza na trh novú značku FAQ™ Swiss, ktorá sľubuje novú éru nášho prístupu k anti-age starostlivosti.

Švajčiarsko je jedným z najuznávanejších a najviac inovatívnych biotechnologických centier na svete. Práve tento prístup inšpiroval spoločnosť FOREO k vývoju vysoko kvalitných produktov. Vďaka začleneniu bunkových a biomolekulárnych procesov do výroby sa produkty značky FOREO stali najvýkonnejším domácim riešením s profesionálnymi účinkami. FOREO aj FAQ™ Swiss si kladú za cieľ poskytovať zákazníkom špičkové technológie, ktoré boli ešte donedávna iba v rukách odborníkov.

Obe značky si kladú za cieľ zlepšiť zdravie a každodenný život svojich zákazníkov. FOREO a FAQ™ Swiss neusilujú iba o dobrý prvý dojem „dokonalej pleti“, ale o naštartovanie prirodzených procesov v tele, ktoré postupom času vedú ku krásnej pokožke. Pretože práve pleť v dobrej kondícii je prejavom zdravia a psychickej pohody každého z nás.

Zatiaľ čo značka FOREO majstrovsky ovláda každodennú rutinu, FAQ™ Swiss je expertom v oblasti anti-age, ktorý v sebe snúbi švajčiarske know-how a luxusný prístup. „Predtým nám bývalo povedané, aby sme sa objednali k profesionálnym dermatológom alebo ku kozmetičke, pretože len tak môžeme v boji so starnutím dosiahnuť najlepšie výsledky. Značka FAQ™ Swiss sa rozhodla byť tým, kto tento zastaraný prístup zmení a umožní ľuďom na celom svete ošetriť si svoju pleť na profesionálnej úrovni v pohodlí domova. Vývoj produktov, ktoré riešia najrôznejšie problémy spojené so starnutím, nám trval sedem rokov a zahŕňa rady ako FAQ™ 100 a FAQ™ 200. A čaká nás toho oveľa viac,“ vysvetľuje zakladateľ spoločnosti FOREO & FAQ™ Swiss Filip Sedic.

Rad FAQ™ 200 zahŕňa inteligentné silikónové pleťové LED masky a stáva sa tak lídrom v jednom z najrýchlejšie rastúcich kozmetických odvetví – len do roku 2030 by mal celosvetový trh s LED maskami na tvár vzrásť o 11,9 % zo súčasnej hodnoty 238,1 milióna dolárov.

Kozmetické prístroje, ktorých súčasťou je svetelná terapia, zažívajú práve teraz veľký boom, čo vidíme aj v trendoch vyhľadávania na Amazone. Podľa kľúčových slov spoločnosti Jungle Scout, Amazon zaznamenal za posledné 3 roky nárast kľúčových slov zahŕňajúcich svetelnú terapiu len v USA o 95 %, celosvetovo o zhruba 77 %.

Kolekcia FAQ™ 200 je úplne novou generáciou dvoch LED pleťových masiek, ktoré vynikajú ultra ľahkým a extrémne hygienickým prevedením a luxusným švajčiarskym dizajnom. Každá z masiek je bezdrôtová, s otvoreným priestorom okolo očí a protišmykovou čelenkou, vďaka ktorej sa na tvári ani nepohne, a vy sa tak môžete bez obmedzenia pohybovať. Oba modely sú vyrobené z priehľadného flexi-fit silikónu, ktorý funguje ako druhá koža – perfektne sa prispôsobí kontúram vašej tváre a zaistí rovnomerné krytie bez zaťaženia. Oproti iným maskám, ktoré majú žiarovky na cielené riešenie, obsahuje maska FAQ™ Swiss LED diódu, ktorá plynule kĺže po silikónovom povrchu a zaisťuje tak rovnomerné ošetrenie.

FAQ™ 202 potom predstavuje perfektné riešenie pre každého, kto chce svoju starostlivosť o pleť posunúť na ďalšiu úroveň. Prístroj FAQ™ 202 využíva sily klinickej LED terapie, ktorá prináša viditeľné výsledky: je vybavený 8 rôznymi vlnovými dĺžkami LED svetla (červeným, modrým, zeleným, oranžovým, fialovým, azúrovým a žltým), vrátane infračerveného svetla (NIR), ktoré cielene rieši známky starnutie a ďalšie kožné nedostatky.

„Všeobecne panuje dojem, že krása a mladosť sú to isté. Tiež sa hovorí, že starnutie je nevyhnutné. Vďaka FAQ™ Swiss meníme tieto zažité pravdy a rozprávame nový príbeh. Príbeh o vede, ktorá posúva boj proti starnutiu až za hranicu možností. Samozrejme, všetci zostarneme, čo však môžeme ovplyvniť je to, akým spôsobom. FAQ™ Swiss využíva najvýkonnejšiu, najmodernejšiu dostupnú technológiu a anti-age ingrediencie, aby podporila prirodzené regeneračné procesy pleti a omladila celé telo z domova. Bez káblov a objemných prístrojov, ktoré sťažovali predchádzajúce použitie podobných riešení v domácnostiach,” vysvetľuje Vladimir Cuturilo, generálny riaditeľ FOREO pre strednú a východnú Európu.

Terapia infračerveným svetlom (NIR) je mocným nástrojom. Na liečenie rôznych kožných nedostatkov sa v ordináciách používa už desiatky rokov, v poslednej dobe ale vyplávali na povrch aj jej úžasné omladzujúce vlastnosti. NIR LED svetlo pomáha stimulovať tvorbu kolagénu v koži, redukovať jemné vrásky a zápalové procesy, mierniť pigmentové škvrny a celkovo rozjasňovať pleť. Výskumy preukázali, že počas 6 – 12 týždňov dôsledne dodržiavanej terapie môžeme očakávať viditeľne mladšiu pleť.

Prístroj FAQ™ 202 obsahuje celkom 600 svetelných replikátorov, ktoré vysielajú tisíce LED pulzov za sekundu a ktoré sú riešené tak, aby vlnové dĺžky prenikali rovnomerne do všetkých častí kože. Múdra pleťová maska je prepojená s aplikáciou, kde nájdete naprogramované procedúry, vďaka ktorým sa z vás stane váš vlastný dermatológ. Okrem toho si môžete navrhnúť svoje vlastné ošetrenie a uspokojiť tak špecifické potreby vlastnej pleti. Pre ešte väčší efekt môžete prístroj FAQ™ 202 používať v kombinácii s prístrojom z radu FAQ™ 100, najbezpečnejším pulzným a rádiofrekvenčným zariadením na svete. Masku FAQ™ 202 však možno používať aj samostatne a ťažiť tak zo všetkých výhod, ktoré pleti LED a infračervené svetlo ponúkajú.

FAQ™ 201 je jednoduchšou verziou múdrej pleťovej masky z radu FAQ™ Swiss 200, ktorá je vhodná pre všetkých, ktorí hľadajú efektívnu LED svetelnú masku v pohodlí domova.

Ak sa chcete dozvedieť viac o FAQ™ Swiss a držať krok so všetkými inováciami, ktoré pre svojich zákazníkov FOREO pripravuje, pozrite sa na webové stránky www.foreo.com a www.faqswiss.com, alebo sledujte @FOREO na Instagrame.