Zdravie a krása

Konečne sexi v plavkách! Revolučná terapia, ktorá zatočí s tukovými vankúšikmi a celulitídou

23. júna 2022

Acryos je jedinečná a efektívna terapia na odstraňovanie celulitídy a tukových vankúšikov. Konečne už aj na Slovensku je možné absolvovať túto bezbolestnú a najmä účinnú metódu, ktorá viditeľne zoštíhli a spevní naše telo.  

 

Špeciálna technológia Slim Thermal Shock bola vyvinutá na základe nových poznatkov o zložení tukového tkaniva. Prístroj Acryos schválil Štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) a klinika Chirkoz ho má ako prvá a zatiaľ jediná na Slovensku.

Výsledky tejto neinvazívnej a bezbolestnej terapie sú viditeľné už po prvých aplikáciách. Pokožka je pevnejšia a bez znakov pomarančovej kôry. Acryos striedaním niekoľkých efektívnych terapií prinesie zreteľné zoštíhlenie ošetrovanej časti.

Ako to funguje?

Chlad, teplo, vysokofrekvenčný prúd a infračervené svetlo. To je jedinečná kombinácia stimulov, ktoré pôsobia na bunky nášho tela.

Systém Acryos využíva striedanie fáz kryolipolýzy a hypertermie, teda „rozbíjanie“ tuku chladom a zohrievaním. Kým kryolipolýza narúša tukové bunky, hypertermia urýchľuje bunkový metabolizmus, vďaka čomu sa z buniek rýchlejšie odbúrava tuk. Striedaním hypotermie a hypertermie (tepelného šoku) vzniká dôležitá cievna gymnastika, ktorá podporuje metabolizmus mastných kyselín.

Zdroj: klinika Chirkoz

Prístroj Acryos zároveň vysiela do ošetrovaného miesta vysokofrekvenčné pulzné prúdy, ktoré prenikajú hlboko do medzibunkových priestorov a svalov. Stimulujú svalové vlákna, znásobujú prekrvenie, čím sa tkanivá spevňujú a tukové bunky sa z nich ľahšie uvoľňujú.

Laserová terapia a infračervené lúče stimulujú bunkový metabolizmus a zabraňujú zadržiavaniu vody.

Zdroj: klinika Chirkoz

Pevnejší zadok, stehná či brucho bez cvičenia? Dá sa to!

Metódou Acryos Slim Thermal Shock sa dá ošetriť každá časť tela – brucho, stehná, zadok. Ošetrenie je bezbolestné a môže sa opakovať. Prvé výsledky sú viditeľné už po prvom ošetrení. Odmenou po 5-6 ošetreniach bude zmiernená alebo úplne odstránená celulitída, zmenšenie objemu tuku v ošetrovanej oblasti a spevnenie pokožky.

 

Neinvazívne omladenie tváre

Táto revolučná metóda sa dá využiť na efektívne ošetrenie tváre, brady a krku pre viditeľné omladenie pokožky. Pomocou Acryos terapie dochádza ku zmenšeniu dvojitej brady, zúženiu pórov či redukcii vrások.

 

Tip Magickej ženy

PODCASTE o Zdraví

Celulitída odveký nepriateľ žien každého veku. Čo stojí za jej vznikom? Dá sa jej vôbec zbaviť?

Nenechajte si ujsť dnešné vysielanie podcastu Ozdraví na YouTube a dozviete sa informácie, ktoré by ste o celulitíde mali rozhodne vedieť.