Zdravie a krása

Home spa za 6 minút?

8. marca 2023

Vyskúšajte skin-tech prístroje

Doprajte si maximálnu starostlivosť za minimum času. Vy za to stojíte! 

Svet sa neustále posúva, osobných stretnutí sa čiastočne presunuli do online sveta, času na seba stále ubúda. Túžba po zdravej, pevnej a rozjasnená pleti je pre nás ale stále dôležitá. Skorší výskum vykonaný švédskou skin-tech značkou FOREO a výskumnou marketingovou spoločnosťou OnePoll zahŕňajúcou 2000 respondentiek ukázal, že ženy hľadajú prevažne prirodzené riešenia – v priemere trávia starostlivosťou o pleť 23 minút denne, avšak 73 % z nich by rado túto dobu skrátilo a teda hľadá rýchlejšie a efektívnejšie riešenie.

„Myseľ a telo sú mocnými spojencami a pokožka predstavuje niečo ako mapu nášho zdravia a chorôb. Preto je tak dôležité vyhradiť si na starostlivosť o seba a svoje zdravie čas, a to nielen počas MDŽ a ďalších sviatkov. A práve tu značka FOREO boduje – navrhli sme kompletné ošetrenie tváre, ktorá zákazníkom v pouhých 6 minútach poskytne profesionálne výsledky na úrovni kúpeľnej starostlivosti, navyše podľa individuálnych kritérií,“ vysvetľuje CEO FOREO EE Vladimir Cuturilo. Aj to je dôvod, prečo značku milujú celebrity z celého sveta.

Pod odborným dohľadom expertov z Vogue.fr odhaľuje FOREO najlepšie strážené tajomstvo kozmetického priemyslu: 6 minútovú kompletnú starostlivosť o pleť!

 

1- minútové čistenie tváre

Z pohľadu kvalitnej pleťovej rutiny je peeling veľmi dôležitý, bohužiaľ však môže príliš jemné a problematické pleti škodiť. Z tohto dôvodu je zariadenie LUNA 3 vybavené mäkkými silikónovými štetinami, ktoré zaručujú dôkladné, napriek tomu ale vysoko jemné čistenie, ktoré nenarušuje kožnú bariéru. Zároveň odstraňuje až 99,5% nahromadených nečistôt a toxínov, ako sú stopy make-upu, nadmerné množstvo kožného mazu a odumreté bunky. To ale nie je všetko! Zadná strana kefky zahŕňa spevňujúci masážny režim, ktorý vďaka pulzom s vysokou a nízkou intenzitou spevňuje pleť a zanecháva ju jemnú a rozjasnenú. Vogue.fr varuje: „Po vyskúšaní kefky LUNA 3 sa už nikdy nebudete chcieť vrátiť ku klasickému čisteniu pleti obyčajným vatovým tampónom“.

 

3-minútový tréning tvárových svalov

Na našej tvári nájdeme 43 svalov a 26 ich je na krku. Dobrou správou je, že aj táto epidermálna oblasť sa dá tónovať a spevňovať vďaka pravidelnému precvičovaniu. Nemusíte sa ale báť žiadnej bolesti! FOREO BEAR je roztomilé ručné mikroprúdové tónujúce zariadenie na tvár, ktoré omladí pleť a zníži výskyt jemných vrások vďaka iba 3 minútam denne. BEAR kombinuje mikroprúdovú technológiu s T-Sonickou pulzáciou, ktoré spolu dohromady vašu tvár spevnia, rozjasnia a pomôžu aj s tvarovaním kontúr. Na rozdiel od iných podobných produktov je BEAR vybavený patentovaným protišokovým systémom, vďaka ktorému je najbezpečnejším dostupným mikroprúdovým zariadením na trhu. Jediným varovaním je – buďte opatrní, na jeho výsledkoch sa môžete stať závislí!

 

2 minútová relaxácia s UFO 2

UFO 2 je inteligentný technologický prístroj, ktorý prináša život a energiu nielen do vašej pokožky, ale aj mysle. Toto výkonné zariadenie kombinuje štyri špičkové technológie, ktoré tvoria dokonalý rámec celej 6 minútovej kompletnej ošetrujúcej rutiny. LED svetelná terapia vyniká 8 rôznymi vlnovými dĺžkami, pričom každá z nich je rovnako výkonná. Fialové svetlo napríklad presvetľuje pokožku, modré svetlo odstraňuje nedokonalosti a žlté svetlo zmierňuje zápaly. Prístroj zahŕňa aj termoterapiu, kryoterapiu a známu T-Sonickú pulzáciu, vďaka ktorým dokáže počas 2 minút zaistiť výsledky na profesionálnej úrovni. FOREO ponúka viac ako desať rôznych inteligentných pleťových masiek s aktívnymi zložkami, ktoré môžete použiť spoločne s prístrojom UFO 2. FOREO masky zlepšujú hydratáciu pleti o 125% už po 90 sekundách a ich efekt pôsobí až 6 hodín. Okrem toho UFO 2 výrazne redukuje výskyt vrások už počas 7 dní.

Využite špeciálne ponuky av týždni od 27. februára do 5. marca získajte 20% zľavu na takmer celé portfólio FOREO na notino.sk