Novinky Zdravie a krása

Prirodzená, žiarivá a zdravá!

31. marca 2022

PRIPRAVTE SVOJU PLEŤ NA JAR S REVOLUČNÝMI BEAUTY-TECH RIEŠENIAMI OD FOREO. Vaša pleť opäť rozkvitne!

Máme za sebou mesiace zákazov a obmedzení, televíznych maratónov v pyžamách s večerami z donáškových služieb, vínom a domácimi maskami. Pred sebou však máme krajšie obdobie. Privítajte nadchádzajúcu jar vo veľkom štýle a doprajte vašej pleti dostať sa späť do formy. Zaslúži si to viac ako kedykoľvek predtým.

Aby ste túto jar prekvitali, FOREO, švédsky beauty-tech gigant zameraný na budúcnosť krásy, vás prichádza zachrániť najnovšími riešeniami starostlivosti o pleť tak, aby ste získali späť prirodzenú, zdravú, žiarivú a super zrevitalizovanú pleť!

KROK 1: ČISTENIE S FOREO LUNA 3 PLUS!

Prvým krokom k získaniu zdravej pokožky je dôkladné a bezchybné čistenie. LUNA 3 plus, úplne nová sonická kefka na tvár od FOREO, vyrieši všetky problémy vašej pleti.

Tento prelomový produkt v starostlivosti o pleť ponúka termočistenie, ktoré vďaka technológii termoterapie dokáže do hĺbky odstrániť nečistoty, baktérie, prebytočný maz, odumreté bunky a zvyšky make-upu, no zároveň rozmazná vašu pleť.

LUNA 3 plus je navyše vybavená mikroprúdovoú technológiou, aby vám ponúkla obohacujúce spevňujúce masáže, ktoré sú tiež súčasťou jedného praktického prístroja!

KROK 2: TÓNOVANIE S FOREO BEAR

Dostaňte sa do formy! Teraz je ten správny čas začať sa pripravovať na leto. Kľúčom, aby ste zažiarili, je tonizácia a revitalizácia po dlhej zimnej prestávke. To sa samozrejme netýka iba vášho tela, ale aj tváre.

FOREO BEAR, mikroprúdový prístroj zameraný práve na tonizáciu tváre, bude túto jar vašim spojencom, aby ste mohli navštevovať Face Gym v pohodlí vášho domova.

Praktický, jednoduchý a rýchly FOREO BEAR vám umožní precvičiť svaly vašej tváre pre mimoriadne účinný neinvazívny liftingový efekt a s viditeľnými výsledkami už po prvom použití. Ste pripravení dodať si dávku energie?

KROK 3: FARM TO FACE A UFO 2 – VYŽIVTE PLEŤ VĎAKA ZOHRATEJ DVOJICI

A aby ste získali späť žiadaný glow, prečo sa nespoľahnúť na čerstvosť prírodných surovín a  superpotravín? Predovšetkým na veľmi delikátnu Bulharskú ružu, ktorá sa stáva vďaka jej silným upokojujúcim a hydratačným účinkom skutočným všeliekom pre vašu každodennú skin care rutinu.

FOREO to veľmi dobre vie, preto rad pleťových masiek Farm To Face obsahuje práve Bulharskú ružu. Táto maska poskytuje dokonalý čas pohody a relaxu pre mdlú a dehydrovanú pleť. Navyše, teraz môžete vyskúšať aj nové látkové masky Farm To Face, ktoré môžete používať ako samostatné ošetrenie po dobu 20 minút alebo ako ošetrenie pleti v kombinácii s maskovacím prístrojom UFO 2, ktorý podporí efekt masky už za 2 minúty!

Opened lipstick on white dressing table

Žiarivú pleť s prvotriednymi beauty-tech prístrojmi BEAR, UFO 2, LUNA 3 a LUNA 3 plus  od FOREO si môžete dopriať na notino.sk